Elektronkus ügyintézés link

Szuha Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében közösségi ház kialakítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 70 millió forintból.

 

A tervezéssel érintett ingatlan Szuha település központjában található. A telken jelenleg három épület áll: a „Faluház” épülete, a fiatalok közösségi programjainak helyet adó „Ifjúsági ház” és a tervezett átalakításra és felújításra váró „Közösségi ház” épülete. A jelenleg leromlott állapotban lévő épületből a település önkormányzata a civilek és település közösségei számára szeretne jól használható „Közösségi ház” rendeltetésű épületet kialakítani. A területen az épület felújítása, átalakítása mellett sor kerül tereprendezésre, felszíni víz és csapadékvíz elvezetésre, parkosításra, valamint új térburkolatok kerülnek kialakításra, a szükséges kiszolgáló közművekkel, közlekedőutakkal és akadálymentes parkolási lehetőséggel.

 A megvalósítás helyszíne: 3154 Szuha, Kossuth út 77-79. hrsz. 394.

 A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Szuha Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 70 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Kell egy hely!” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00037 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.10.31.

 

További információ kérhető:

Szuha Község Önkormányzata

06-32-367-207

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.